Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Innberetning fra valgkomiteen om endringer i de faste komiteers sammensetning.

Dette dokument

  • Innst. S. nr. 100 (1996-1997)
  • Kildedok: S. nr. 100 (1996-97)
  • Dato: 22.01.1997
  • Utgiver: valgkomiteen
  • Sidetall: 1

Innhold

       Til Stortinget.

       Som følge av at stortingsrepresentant Grete Faremo har trådt ut av Regjeringen og Ranveig Frøiland har tatt sete i Regjeringen skal følgende komitéplasser besettes:

- Ett medlem av kontroll- og konstitusjonskomiteen.
- Ett medlem av energi- og miljøkomiteen.
- 1. varamedlem til den utvidede utenrikskomite.

       I brev datert 17. januar 1997 fra Arbeiderpartiets stortingsgruppe foreslås det at Sigbjørn Johnsen overføres fra forsvarskomiteen til kontroll- og konstitusjonskomiteen, Grete Faremo innvelges i energi- og miljøkomiteen, Gard Folkvord som nå møter som fast representant innvelges i forsvarskomiteen, og at Grete Faremo velges som 1. varamedlem til den utvidede utenrikskomité.

       Valgkomiteen viser til dette og har i dag i henhold til Forretningsordenens § 14 tredje ledd foretatt følgende endringer i de faste komiteers sammensetning:

       Stortingsrepresentant Sigbjørn Johnsen er overført fra forsvarskomiteen til kontroll- og konstitusjonskomiteen, stortingsrepresentant Grete Faremo er innvalgt i energi- og miljøkomiteen og valgt som 1. varamedlem til den utvidede utenrikskomité og stortingsrepresentant Gard Folkvord er innvalgt i forsvarskomiteen.

Oslo, valgkomiteen, den 22. januar 1997.

Kirsti Kolle Grøndahl, Tore A Liltved,
leder. sekretær.