Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Til forsiden

3. Komiteens tilrådning

       Komiteen viser til det som er anført over, og rår Stortinget til å fatte følgende

vedtak:

I.

       Stortingets forretningsorden § 12 annet ledd nr. 2 og nr. 3 skal lyde:

2. Familie-, kultur- og administrasjonskomiteen: Bevilgninger til Det Kongelige Hus og Statsrådet, saker om statens fellesadministrasjon, generelle saker om virkeområde, organisering og arbeidsformer for statlig virksomhet, lønnsforhold og personalpolitikk i staten, tjenestepensjoner, statsinformasjon og partistøtte, finansadministrasjon, pristilsyn, pris- og konkurranselovgivning, forbrukersaker, produktsikkerhet for forbruksvarer, saker om familie, barn og ungdom, likestilling mellom kvinner og menn, og saker om kultur.
3. Finanskomiteen: Saker om økonomisk politikk, penge- og kredittpolitikk, finans- og kredittvesen, skatter og avgifter til statskassen, statsgaranti ved eksport m.v., folketrygdens inntekter, pris- og inntektspolitikk (unntatt jordbruksavtalen og fiskeriavtalen), og regnskaps- og revisjonslovgivning. Om behandlingen av statsbudsjettet og nasjonalbudsjettet vises til § 19.

II.

       Endringene under I trer i kraft straks.

Oslo, i kontroll- og konstitusjonskomiteen, den 26. september 1996.

Petter Thomassen, Dagny Gärtner Hovig, Kjellbjørg Lunde,
leder. ordfører. sekretær.