|
2.2 |
Utviklingen i primærproduksjonen |
17 |
|
2.3 |
Utviklingen i næringsmiddelindustri og foredling |
20 |
|
2.4 |
Hovedtrekkene i jordbruksoppgjøret 1996 |
21 |
|
2.4.1 |
Jordbruksforhandlingenes rolle for inntektsutviklingen i landbruket |
21 |
|
2.4.2 |
Jordbruksoppgjørets innhold |
22 |
|
2.4.2.1 |
Melkesektoren |
24 |
|
2.4.2.2 |
Kornproduksjonen |
26 |
|
2.4.2.3 |
Frukt/grøntsektoren |
28 |
|
2.4.2.4 |
Egg/fjørfebransjen |
29 |
|
2.4.2.5 |
Kjøttbransjen |
29 |
|
2.4.2.6 |
Birøkt |
30 |
|
2.5 |
Bosettingspolitikken - et variert næringsliv i distriktene trygger jordbruket |
30 |
|
2.5.1 |
Jord-/konsesjonslovgivningen |
31 |
|
2.5.2 |
Avgiftspolitikken |
32 |
|
2.6 |
Spesielle utfordringer |
33 |
|
2.6.1 |
Rovdyrproblemer |
33 |
|
2.6.2 |
Skrapesyke/dyrehelse |
34 |
|
2.6.3 |
Ren mat: Matsminke, matvaremerking, antibiotika, veksthormoner etc. |
34 |
|
2.6.4 |
Økologisk jordbruk |
35 |
|
|
|