Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

3. Forslag fra mindretall

Forslag fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet:

Forslag 1

       Kap. 675 post 60 gjøres overførbar, og kr 6.000.000 overføres til 1996-budsjettet.

Forslag fra Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Fremskrittspartiet:

Forslag 2

       Kap. 743 post 60 gjøres overførbar, og kr 2.180.000 bevilget til statlige stimuleringstiltak for psykisk helsevern i budsjettet for 1995 overføres til neste års budsjett til samme kapittel og samme post.

Forslag fra Høyre og Fremskrittspartiet:

Forslag 3

       Stortinget ber Regjeringen sørge for at eiendelene i det nåværende A/S Vinmonopolet blir overført Arcus A/S basert på en uavhengig verdivurdering slik at det åpnes for konkurranse på like vilkår. Vurderingen fremlegges for Stortinget.

Forslag 4

       Stortinget ber Regjeringen sørge for at delingen av A/S Vinmonopolet utsettes for å gi tid til å ferdigbehandle bevillingssøknader fra private importører og distributører. Bevillinger for Arcus og private gis med virkning fra 1. mars 1996.

Forslag fra Sosialistisk Venstreparti og Fremskrittspartiet:

Forslag 5

       Kap. 705 post 11 gjøres overførbar, og kr 4.432.000 overføres til 1996-budsjettet med formål å kunne benyttes til etterutdannelse/videreutdannelse av hjelpepleiere.