Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

9. Komiteens tilråding

Komiteen har ellers intet å bemerke, viser til proposisjonen og rår Stortinget å fatte slikt

vedtak:

I.

       Forsvarsdepartementet får fullmakt innenfor bevilgningene på respektive kap. 1760 postene 46, 47, 48 og 49 og kap. 1761 postene 46, 47 og 49 og tilhørende inntektsposter til å gjennomføre de tiltak som er spesifisert i forslagene i St.prp. nr. 39 (1993-1994) i kapittel 4 og 5.

II.

       Prosjektet for utbygging av Brønnøysund flyplass og havn blir ikke iverksatt.

III.

       Forsvarsdepartementet får fullmakt til å gi Brønnøy kommune en kompensasjon på 4 mill. kroner for forberedelser gjort av kommunen i sammenheng med Forsvarets prosjekt. Departementet kommer tilbake til den budsjettmessige dekning i omgrupperingsproposisjonen.

IV.

       Forsvarsdepartementet får fullmakt til å sette i gang nasjonalfinansierte bygge- og anleggsprosjekter der det totale planbeløp er mindre enn 15 mill. kroner innenfor bevilgningene på kap. 1760 postene 46 og 47.

V.

       Forsvarsdepartementet får fullmakt til å sette i gang fellesfinansierte bygge- og anleggsprosjekter der de nasjonale utgiftene er mindre enn 15 mill. kroner innenfor bevilgningene på kap. 1760 post 48.

Oslo, i forsvarskomiteen, den 31. mai 1994.

Hans J Røsjorde, Marie Brenden, Are Næss,
leder. ordfører. sekretær.