Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Vedlegg 2: Brev fra Barne- og familiedepartementet v/statsrådentil familie-, kultur- og administrasjonskomiteen, datert den 28. november 2000

Spørsmål 3

Når vil en mal for samarbeidsavtaler med de private barnehagene være klar?

Svar:

I Innst. S. nr. 207 (1999-2000) fra familie- kultur- og administrasjonskomiteen ber flertallet "Regjeringa i samarbeid med involverte parter om å utarbeida ein mal for samarbeidsavtalar mellom kommunar og private barnehagar". På bakgrunn av dette vil departementet sette ned en arbeidsgruppe som skal utarbeide en veileder. Denne veilederen skal være et redskap for kommunene i arbeidet med å lage samarbeidsavtaler med de private barnehagene i kommunen. Arbeidsgruppen er foreslått sammensatt av representanter fra kommuner som tidligere har arbeidet med denne problemstillingen. Det er også foreslått en referansegruppe, bestående av representanter fra ulike interesseorganisasjoner. Veilederen skal etter planen være ferdig i løpet av 2001.