Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Polens parlamentspresident besøker Stortinget

Priv. til red.

14.–15. februar kommer parlamentspresidenten i det polske underhuset Sejm, Marek Kuchciński, på offisielt besøk til Stortinget.

På Stortinget skal Kuchciński møte stortingspresident Olemic Thommessen, utenriks- og forsvarskomiteen og ledere for Stortingets internasjonale delegasjoner. På agendaen står blant annet diskusjoner om det bilaterale forholdet mellom Polen og Norge, felles interesser i Østersjøsamarbeidet og demokratiets fremtid i Europa.

Den polske parlamentspresidenten skal også på audiens hos Kong Harald og møte statsminister Erna Solberg under sitt Norgesbesøk.

Pressens muligheter på Stortinget tirsdag 14. februar:

  • Kl. 9. 20: Siste oppmøte for presse som ønsker å dekke programpostene kl. 9.50 og 10.00
  • Kl. 9.50: Fotomulighet når Kuchciński ønskes velkommen på Løvebakken
  • Kl. 10.00: Fotomulighet når Kuchciński hilses i stortingssalen
  • Kl. 10.40: Pressestopp i Eidsvollsgalleriet, inkludert signering av Stortingets gjestebok. Merk at spørsmål til Kuchciński stilles på norsk, men det vil være norsk-polsk tolk til stede.

Presse som ønsker å overvære besøket, og som ikke er medlem av Stortingets presselosje, må akkreditere seg innen kl 15.00 mandag 13. januar.

Kontakt

Sist oppdatert: 03.03.2021 15:12
: