Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Til forsiden

Finanskomiteens budsjetthøringer

Finanskomiteen tar sikte på å avholde muntlige høringer om statsbudsjettet 2025 torsdag 10. og fredag 11. oktober 2024. Dette innebærer at frist for anmodning om deltakelse på høring allerede er tirsdag 8. oktober kl. 08.00.

Fristen er endelig. Søknadsskjema vil bli tilgjengelig kort tid etter fremleggelsen av regjeringens budsjettforslag 7. oktober.
 
Anmodning om å delta i høring i finanskomiteen kan sendes fra partene i arbeidslivet og landsdekkende ideelle organisasjoner i det sivile samfunn som ønsker å drøfte tematikk innenfor finanskomiteens portefølje. Dette gjelder makroøkonomi og skattepolitikk, samt særlige temaer omtalt i Meld. St. 1 (2024-2025) Nasjonalbudsjettet 2025 og Prop. 1 S (2024-2025) Gul bok. 
 
For organisasjoner som skal delta på høringen, må eventuelle notater til høringen sendes finanskomiteen innen onsdag 9. oktober kl. 16.00.
 
Organisasjoner, fylkeskommuner, kommuner og bedrifter som ønsker å drøfte tematikk som ligger under andre komiteers portefølje, jf. Stortingets forretningsorden § 14, henvises til disse komiteenes høringer. 
 
Det er anledning til å sende skriftlig innspill til finans@stortinget.no for alle som ikke deltar på finanskomiteens høring.
 
Sist oppdatert: 11.09.2024 10:18
: