Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Kommunal- og forvaltningskomiteen i Tromsø. Foto: Stortinget.

Kommunal- og forvaltningskomiteen i Tromsø. Foto: Stortinget.

Komitéreise i Troms og Finnmark

Kommunal- og forvaltningskomiteen var på komitéreise i Troms og Finnmark 25.–27. april 2022.

Komiteen hadde satt av én dag i Tromsø, én dag på Hurtigruten med stopp i Honningsvåg og én dag i Vadsø. Komiteen fikk møte mange engasjerte lokalpolitikere og andre aktører fra fylket. Bildet over er fra møte med representanter fra Ungdomsrådet i fylket. Representanter for fylkeskommunen og statsforvalteren hadde tilrettelagt og fulgte med komiteen på hele besøket.

Deler av programmet ble dessverre avlyst på grunn av at været satte stopper for reisen på dag to. Vi fikk da selv et lite innblikk i hvilke utfordringer som kan oppstå med vær og avstander i nord, men så også hvor løsningsorienterte og hjelpsomme folk i fylket er, sier leder i kommunal- og forvaltningskomiteen, Lene Vågslid (Ap).

 – Dette har vært en nyttig reise for komiteen. Det er viktig for oss som politikere i kommunal- og forvaltningskomiteen å lære mer om hva kommunene og fylkene har lykkes med og hvilke utfordringer de har, sier Vågslid.

Sist oppdatert: 02.05.2022 15:10
: