Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Sametinget 2013-2017. Foto: Kenneth Hætta/Sametinget.

Sameting på Stortinget i uke 39

Sametinget holder plenumssamling i stortingsbygningen fra 21. til 25. september. Blant sakene er samisk reiseliv og tilbakeføring av samisk kulturarv.

Sametinget bruker hele uke 39 på plenumssamlingen. Mandag og tirsdag blir gjennomført komitémøter i Stortingets komitéhus. Plenumsmøtene starter opp onsdag og skal holdes i lagtingssalen i stortingsbygningen. Plenumsmøtene er åpne for publikum og kan følges fra galleriet, inngang fra Karl Johans gate.

Blant sakene som skal behandles er redegjørelse om samisk idrett, sametingsmelding om solidaritet og internasjonalt arbeid, samisk reiseliv og tilbakeføring av samisk kulturarv.

Følg plenumsmøtene på Sametingets nett-tv.

Det er i anledning Sametingets 25-årsjubileum at Stortinget har invitert Sametinget til å avholde én av sine fire årlige plenumssamlinger i stortingsbygningen.

Sametinget er ansvarlig for program og gjennomføringen av plenumssamlingen. Stortingets administrasjon vil bistå med praktisk gjennomføring.

Sist oppdatert: 22.09.2015 14:54
: