Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Ombudsmannen for Forsvaret, Roald Linaker, overleverer innberetningen for 2014 til Stortingets tredje visepresident, Svein Roald Hansen. Foto: Stortinget.

Innberetning for 2014 fra Ombudsmannsnemnda for Forsvaret

Ombudsmannen for Forsvaret, Roald Linaker, leverte 26. mars Ombudsmannsnemndas innberetning for 2014 til Stortinget. 

Innberetningen ble mottatt av Stortingets tredje visepresident, Svein Roald Hansen, på vegne av presidentskapet. Innberetningen fra Ombudsmannsnemnda inngår i Stortingets dokumentserie som Dokument 5. Les dokumentet her.

Innberetningen er nå til behandling i kontroll- og konstitusjonskomiteen. Når de har avgitt sin innstilling, skal saken opp til behandling i Stortinget.

Ombudsmannen for Forsvaret er et av Stortingets eksterne kontrollorganer. Ombudsmannsnemnda leverer en årlig innberetning til Stortinget. Dokumentet inneholder en beskrivelse av Ombudsmannsnemndas arbeid, herunder befaringer til ulike avdelinger i Forsvaret. Det gis også en beskrivelse av saker som er behandlet ved Ombudsmannens kontor. Til slutt i dokumentet er det vedlagt rapporter fra en rekke instanser som arbeider med og for personellet i Forsvaret.

Les mer om Stortingets eksterne kontrollorganer.

Sist oppdatert: 26.03.2015 14:43
: