Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Kontrollhøring om asylbarn 6. februar 2015. Foto: Stortinget/Morten Brakestad.

Høringer i uke 18

I uke 18 gjennomfører fagkomiteene på Stortinget mange høringer – blant annet om videresalg av marinefartøyer og om folkehelsemeldingen.

En høring er et møte hvor inviterte organisasjoner legger frem sitt syn og svarer på spørsmål fra komiteen. Høringene er målrettet informasjonsinnhenting, ikke et debattforum.

I uke 18 skal blant annet helse- og omsorgskomiteen ha høring om folkehelsemeldingen (torsdag 30. april), kommunal- og forvaltningskomiteen skal ha høring om flyktningsituasjonen i Middelhavet (tirsdag 28. april) og justiskomiteen skal ha høring om straffegjennomføring i Nederland (tirsdag 28. april).

Torsdag 30. april skal kontroll- og konstitusjonskomiteen ha kontrollhøring om videresalg av marinefartøyer. Målet med kontrollhøringer er å undersøke hva som egentlig har skjedd i en bestemt sak.

Se fullstendig oversikt over høringene i uke 18.

Selve komitéarbeidet foregår bak lukkede dører, men høringene er åpne for publikum. Komitéhøringene overføres normalt direkte på Stortingets nett-tv.  

Se også

Om høringer
Om komitéarbeidet
Om kontrollvirksomheten

Sist oppdatert: 24.04.2015 13:37
: