Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Ghanas president besøker Stortinget

Ghanas ledende rolle som demokratisk drivkraft og partner for Norge i Afrika er aktuelle temaer når Ghanas president John Dramani Mahama møter stortingspresidenten torsdag 30. oktober.

Ghanas president vil under sitt besøk til Stortinget ha samtaler med stortingspresident Olemic Thommessen og leder for energi- og miljøkomiteen, Ola Elvestuen.

John Dramani Mahama ble valgt som president i 2012 og sitter også som generalsekretær for De vestafrikanske staters økonomiske felleskap (ECOWAS). Han har lang fartstid som parlamentsmedlem, og som minister og visepresident før han ble president. Han er også kjent for å være en flittig politisk skribent både nasjonalt og i internasjonale media og han ga i 2012 ut sine memoarer, som ble publisert internasjonalt.

Ghanas president følges av flere ministere i et besøk som har som formål å videreutvikle de gode bilaterale forbindelsene mellom Norge og Ghana.

Sist oppdatert: 29.10.2014 15:19
: