Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Oslo kulturnatt 2013

Mange ville se Stortinget fra innsiden da Oslo kulturnatt ble arrangert fredag 13. september. I løpet av fem hektiske timer fikk om lag 1 400 mennesker en nærmere kikk på huset.

Mange fikk se Stortinget fra innsiden på kulturnatten.

Det var niende år på rad at Oslo viste fram det kulturelle mangfoldet i byen og 110 arrangører deltok med ulike kulturarrangementer.
 

På Stortinget kunne publikum vandre fritt rundt i bygningen og oppleve blant annet stortingssalen, vandrehallen og Eidsvollsgalleriet. Stortingets guider var tilgjengelige for spørsmål, og fortalte blant annet om Stortingets historie, bygningens kunst, arkitektur og parlamentets rolle i det politiske systemet.

Kulturnatten arrangeres årlig av Kulturetaten i Oslo kommune. Målet er ifølge arrangøren «å gi byens befolkning og tilreisende en prøvesmak av det kulturelle mangfoldet og en opplevelse av bredden og kvaliteten i Oslos kulturliv».

Sist oppdatert: 16.09.2013 14:33
: