Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om behovet for evaluering av seksårsreformen med sikte på å innrette skolen slik at den bedre ivaretar behovene til de yngste elevene

Dokument 8:149 S (2017-2018), Innst. 317 S (2017-2018)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Geir Pollestad, Jenny Klinge, Kjersti Toppe, Marit Knutsdatter Strand, Marit ArnstadSaken er behandlet i utdannings- og forskningskomiteenForslag fra (Sp)Innstilling avgitt 22.05.2018Innst. 317 S (2017-2018)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag om evaluering av seksårsreformen. Stortinget har vedtatt å be regjeringen om å igangsette en ekstern evaluering av forholdet mellom intensjonene og prinsippene bak seksårsreformen, og dagens situasjon for seksåringene i skolen. Stortinget har også vedtatt å be regjeringen om å utarbeide en kunnskapsoversikt om forskning på de yngste barna i skolen, og å sørge for at fagfornyelsen tilrettelegger for og ivaretar de yngste barna i skolen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 22.05.2018

    Behandlet i Stortinget: 31.05.2018