Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

«Det lykkelige valg» av Nils Kjær fremføres på Stortinget

Forestillingen «Det lykkelige valg» settes opp i lagtingssalen 17.–20. september som en del av Stortingets markering av stemmerettsjubileet.

Stortingsdirektør Ida Børresen og skuespiller Anders Hatlo i lagtingssalen. Hatlo spiller hovedrollen som Celius i «Det lykkelige valg». Mellom seg har de dukken Anton i stykket.

– Vi er glade for å kunne tilby publikum muligheten til å oppleve teaterstykket «Det lykkelige valg» her i den flotte lagtingssalen på Stortinget. Det er et aktuelt stykke i disse valgtider og ikke minst i forbindelse med feiringen av stemmerettsjubileet. Vi ser frem til å fylle lagtingssalen med både humor og brodd i september, sier stortingsdirektør Ida Børresen.

Forestillingen er et samarbeid med Oslo Nye/Centralteatret og Akershus Fylkesteater. Ungdom er hovedmålgruppen og ønskes velkommen gjennom Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Akershus. Det vil vises to forestillinger hver dag på dagtid, der også omvisning på Stortinget vil være en del av tilbudet.

Stortinget vil i tillegg tilby fire åpne kveldsforestillinger for publikum i denne uken. Mer informasjon om tilbudet og reservasjon av billetter vil komme på Stortingets nettside.

Sist oppdatert: 08.03.2021 15:08
: