Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Undervisningssider på stortinget.no

Stortinget.no har nye undervisningssider. Formålet er å gjøre det enklere å finne frem til relevant informasjon for elever, lærere og andre.

Stortinget har til nå hatt to nettsteder med informasjon om Stortingets virksomhet. For å utnytte ressursene på stortinget.no bedre, slås disse nettstedene sammen.

Tinget.no var Stortingets sider for unge, og ble opprettet i 2005. I 2008 ble stortinget.no relansert, blant annet med en rekke nye informasjonstekster om Stortinget. Stortinget.no inneholder i tillegg dokumenter knyttet til saksbehandling, nett-TV, bestillingsskjema for omvisninger, og mye mer som kan benyttes i undervisning.

Stortinget.no/undervisning er en inngangsside til informasjonstekstene, med lenker til Stortingets tilbud til skolene. I tillegg jobber vi i nettredaksjonen med å utvikle en side med ofte stilte spørsmål som skal fungere som en veiviser til relevant informasjon – for eksempel for elever som jobber med oppgaver.
 
Det er et mål at sidene på stortinget.no skal være godt egnet til undervisning. Vi setter stor pris på tilbakemelding og innspill om sidene, fra lærere, elever eller andre brukere. Ta gjerne kontakt med nettredaksjonen på web@stortinget.no.
Sist oppdatert: 29.09.2011 14:17
: