Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte torsdag den 5. februar 2015 kl. 10

Dato:
President: Kenneth Svendsen

Dokumenter: 

Sak nr. 8 [15:19:33]

Innstilling fra næringskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Audun Lysbakken og Snorre Serigstad Valen om tak på lederlønninger

Talere

Votering i sak nr. 8

Votering i sak nr. 8

Presidenten: Under debatten er det satt fram i alt 2 forslag. Det er forslagene nr. 1 og 2, fra Torgeir Knag Fylkesnes på vegne av Sosialistisk Venstreparti

Forslag nr. 1 lyder:

«Stortinget ber regjeringen fremme forslag om maksimale tak for lederlønninger og andre ytelser i statseide selskap, statsforetak og offentlig forvaltning.»

Forslag nr. 2 lyder:

«Stortinget ber regjeringen fremme forslag om at taket på godtgjørelse, eventuelle tillegg og pensjon ikke skal være på et høyere nivå enn de ordningene som til enhver tid gjelder for statsministeren.»

Votering:Forslagene fra Sosialistisk Venstreparti ble med 89 mot 4 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 16.54.14)Komiteen hadde innstilt:

Dokument 8:96 (2013–2014) – representantforslag fra stortingsrepresentantene Audun Lysbakken og Snorre Serigstad Valen om tak på lederlønninger – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling ble enstemmig bifalt.