Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte mandag den 17. juni 2013 kl. 10

Dato:
President: Dag Terje Andersen

Dokumenter: 

Sak nr. 12 [15:13:15]

Innstilling fra helse- og omsorgskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Robert Eriksson, Kari Kjønaas Kjos og Siv Jensen om en nasjonal handlingsplan for legevakt for å sikre kvalitet, kompetanse og tilgjengelighet for brukerne

Talere

Votering i sak nr. 12

Votering i sak nr. 12

Presidenten: Under debatten er det satt fram ett forslag. Det er forslag nr. 1, fra Line Henriette Hjemdal på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti. Forslaget lyder:

«Stortinget ber regjeringen legge frem forslag om en nasjonal handlingsplan for legevakt for å sikre kvalitet, kompetanse og tilgjengelighet for brukerne.»

Det voteres alternativt mellom innstillingen og dette forslaget.

Komiteen hadde innstilt:

Dokument 8:76 S (2012–2013) – representantforslag fra stortingsrepresentantene Robert Eriksson, Kari Kjønaas Kjos og Siv Jensen om en nasjonal handlingsplan for legevakt for å sikre kvalitet, kompetanse og tilgjengelighet for brukerne – vedlegges protokollen.

Presidenten: Venstre har varslet at de støtter forslaget.

Voteringstavlene viste at det var avgitt 51 stemmer for komiteens innstilling og 48 stemmer for forslaget fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti.

(Voteringsutskrift kl. 00.06.51)

Marianne Aasen (A) (fra salen): President! Jeg stemte feil.

Presidenten: Da blir det 52 stemmer for komiteens innstilling og 47 stemmer for forslaget fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti.