Pressemeldinger

 • Skal kartlegge trusler og seksuell trakassering på Stortinget

  Stortinget skal kartlegge mulig forekomst av trusler og seksuell trakassering blant representanter og ansatte. En undersøkelse viser at kvinnelige politikere i Europa er utsatt for trusler om vold og seksuell trakassering.
 • Priv. til red.: Republikken Koreas president besøker Stortinget

  Som en del av programmet under statsbesøket i Norge, kommer Republikken Koreas president Moon Jae-in til Stortinget onsdag 12. juni. Stortingspresident Tone W. Trøen tar imot president Moon på Løvebakken klokken 12:53.
 • Norsk-svensk samarbeid er styrket

  Den øverste lederen for den svenske Riksdagen, Andreas Norlén, var tirsdag 4. juni på sitt første offisielle besøk på Stortinget. – Det nordiske samarbeidet står sterkt, faktisk sterkere nå enn for ti år siden, sier stortingspresident Tone W. Trøen.
 • Ba om unge råd om ytringstrygghet for ungdom

  At alle unge skal føle seg frie og trygge til å si det de mener og være den de er, er så viktig for stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen at hun har bedt om hjelp fra de unge selv. Mandag tok hun imot ungdomspartiene og Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) for rådslag.
 • Offisielt besøk av Sveriges talmann 4.-5. juni

  Sveriges talmann Andreas Norlén kommer på offisielt besøk til Stortinget 4.-5. juni. Stortingspresident Tone W. Trøen vil ta imot sin svenske kollega på Løvebakken tirsdag 4. juni.
 • Stortingets kontrollfunksjon skal utredes

  Stortinget har i dag vedtatt å nedsette et utvalg som skal utrede Stortingets kontrollfunksjon
 • Stortingspresidenten besøker Hordaland

  Stortingspresident Tone W. Trøen besøker Hordaland 21.-23. mai. På programmet står blant annet møter med elever på Ny-Krohnborg skole, besøk hos Dale Oen-senteret og ungdomsprosjektet Basecamp.