Pressemeldinger

 • Ukrainas statsminister besøker Stortinget

  Når Ukrainas statsminister Volodymyr Hrojsman kommer på offisielt besøk til Norge mandag 28. januar, er et møte med stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen en del av programmet.
 • Utenriks- og forsvarskomiteen besøker Tyrkia

  Utviklingen i Tyrkias utenriks- og forsvarspolitikk, den innenrikspolitiske situasjonen og utviklingen i landets nærområder er på agendaen når Stortingets utenriks- og forsvarskomité (UFK) besøker Tyrkia i dag, 24. januar.
 • Utenriks- og forsvarskomiteen besøker Egypt

  Når Stortingets utenriks- og forsvarskomité (UFK) besøker Egypt i dag, 22. januar, vil utviklingen i landet og utviklingen i nærområdene stå sentralt på dagsordenen.
 • Stortingspresidenten til København

  Stortingspresident Tone W. Trøen reiser på offisielt besøk til Folketinget fra onsdag 23. til torsdag 24. januar. I København møter hun sin danske kollega Pia Kjærsgaard, som er formann i det danske parlamentet.
 • Malaysias parlamentspresident til Stortinget

  En delegasjon ledet av Malaysias parlamentspresident Dato’ Mohamad Ariff Md Yusof besøker Stortinget mandag 21. januar. Formålet med besøket er å lære mer om hvordan det norske demokratiet fungerer.
 • Skal lede sekretariatet for Sannhets- og forsoningskommisjonen

  Liss-Ellen Ramstad (38) blir leder for sekretariatet for Sannhets- og forsoningskommisjonen. Sekretariatet på tre medarbeidere er klart og i gang tidlig i februar. Arbeidssted blir ved Handelshøgskolen i Tromsø (UiT).
 • Invitasjon til pressevisning i Prinsens gate 26

  Stortingets byggeprosjekt er i sluttfasen. Fra midten av januar tar Stortinget i bruk de nye lokalene i Prinsens gate 26. Fredag blir det omvisning for mediene ved stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.