Omvisninger og skolebesøk

Her finner du en oversikt over Stortingets besøkstilbud. Du finner mer informasjon ved å gå inn på de ulike tilbudene. For besøk som må forhåndsbestilles finner du oversikt over ledige datoer og bestillingsskjema nederst på den aktuelle siden. Vi anbefaler at skoleklasser bruker Stortinget undervisning i forberedelsene før besøket.

Stortingsbygningen bak syriner. Foto: Stortinget

Åpne sommeromvisninger

Fra 1. juli til 2. august tilbyr Stortinget åpne omvisninger fra mandag til fredag. Ta med familien og venner og besøk Stortinget i sommer!

En gruppe barneskoleelever på omvisning i Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Omvisning for grupper

Grupper kan forhåndsbestille omvisninger. Elever i barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole og i voksenopplæringen er prioriterte målgrupper.

Bilde av Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Kunstvandring

På mandager fra september til juni, tilbyr Stortinget omvisninger med vekt på sitt representative utvalg av norsk kunst.

Elever fra Eidsvoll VGS møtte stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen under sitt besøk på Stortinget. Oda Elnan Lorentzen stiller spørsmål til stortingspresidenten. Foto: Stortinget

Tilbud for videregående skoler

I perioden april 2019 og frem til et nytt lærinsgspill for videregående skoler er ferdig, tilbyr Stortinget et formidlingstilbud for denne målgruppen.

Valget er ditt

«Valget er ditt» er et interaktivt læringsspill for elever i ungdomsskolen. Elevene får oppleve at man ikke kan si ja til alt, de må finne ut hva det er viktigst å satse på.

Stortingsbygningen sett fra forsiden. Foto: stortinget

Arbeidsutplassering

Visste du at Stortinget tar i mot elever fra ungdomstrinnet på arbeidsutplassering? Her kan du lese om ordningen og sende inn søknad.

I forbindelse med Stortingets lærerkurs, fikk lærerne overvære deler av spørretimen fra galleriet. Foto: Stortinget

Se stortingsmøtene fra galleriet

Visste du at du kan se alle stortingsmøtene fra publikumsgalleriet? Det krever ingen påmelding  i forkant og gjelder så lenge møter pågår.