Oversikt over omvisninger og læringsspill

Stortinget har et variert tilbud av omvisninger og læringsspill for skoleelever, grupper og andre.

Her finner du en oversikt over Stortingets publikumstilbud. Mer informasjon finner du ved å gå inn på de ulike tilbudene. Hvis omvisningen må forhåndsbestilles finner du oversikt over ledige datoer og bestillingsskjema nederst på den aktuelle siden.

Omvisninger

I ukedagene, fra september til midten av juni, kan grupper forhåndsbestille omvisninger. Barn, ungdom og elever i voksenopplæringen er prioriterte målgrupper.

MiniTinget

MiniTinget er et interaktivt læringsspill for elever i den videregående skole. Elevene får være stortingsrepresentanter for en dag, noe som gir et praktisk innblikk i hvordan de folkevalgte jobber.

Valget er ditt

«Valget er ditt» er et interaktivt læringsspill for elever i ungdomsskolen. Elevene får oppleve at man ikke kan si ja til alt, de må finne ut hva det er viktigst å satse på.

Lørdagsomvisninger

Lørdager på våren og høsten kan du se Stortinget fra innsiden uten å forhåndsbestille. Omvisningene foregår på norsk og engelsk.

Kunstvandring

Første mandag i hver måned holder Stortinget omvisninger med vekt på sitt representative utvalg av norsk kunst.

Reisetilskudd

Skoleklasser som skal besøke «Valget er ditt» eller Minitinget kan søke om økonomisk tilskudd. Reisetilskudd er beregnet på de som har lang reisevei.