Omvisninger og skolebesøk

Her finner du en oversikt over Stortingets besøkstilbud. Du finner mer informasjon ved å gå inn på de ulike tilbudene. For besøk som må forhåndsbestilles finner du oversikt over ledige datoer og bestillingsskjema nederst på den aktuelle siden. Vi anbefaler at skoleklasser bruker Stortinget undervisning i forberedelsene før besøket.

 

En gruppe barneskoleelever på omvisning i Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Omvisninger for grupper

Grupper kan forhåndsbestille omvisninger. Elever i barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole og i voksenopplæringen er prioriterte målgrupper.

Trappen i trappehallen. Foto: Stortinget.

Åpne omvisninger

Her kan du lese mer om hvordan du kan delta på omvisninger uten å melde deg på i forkant. Sommeren 2018 tilbyr vi dessverre ikke åpne omvisninger.

Bilde av Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Kunstvandring

På mandager fra september til juni, tilbyr Stortinget omvisninger med vekt på sitt representative utvalg av norsk kunst.

Elever i MiniTinget.

MiniTinget

MiniTinget er et interaktivt læringsspill for elever i den videregående skole. Spillet gir elevene et praktisk innblikk i hvordan de folkevalgte jobber.

Valget er ditt

«Valget er ditt» er et interaktivt læringsspill for elever i ungdomsskolen. Elevene får oppleve at man ikke kan si ja til alt, de må finne ut hva det er viktigst å satse på.

Elever jobber på partirommet. Foto: Stortinget

Reisetilskudd

Skoleklasser som skal besøke «Valget er ditt» eller Minitinget kan søke om økonomisk tilskudd. Reisetilskudd er beregnet på de som har lang reisevei.

Folk står i kø for å besøke Stortinget i forbindelse med åpent hus 9. mai 2016.

Oslo kulturnatt 2018

Kom innom Stortinget 14. september! Da kan du vandre fritt i de mest sentrale og spennende rommene i bygningen, uten å melde deg på i forkant. 

Den ene løven som vokter stortingsbygningen. Foto: Stortinget

Praktisk informasjon

Har du bestilt en omvisning eller et læringsspill? Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med ditt besøk på Stortinget.

I forbindelse med Stortingets lærerkurs, fikk lærerne overvære deler av spørretimen fra galleriet. Foto: Stortinget

Se stortingsmøtene fra galleriet

Visste du at du kan se alle stortingsmøtene fra publikumsgalleriet? Det krever ingen påmelding  i forkant og gjelder så lenge møter pågår.