Stortinget - Møte onsdag den 17. april 2013 kl. 10

Dato: 17.04.2013

Formalia

Presidenten: Representanten Laila Dåvøy vil framsette et representantforslag.

Laila Dåvøy (KrF) [10:00:40]: Jeg har gleden av å fremme et representantforslag på vegne av representantene Øyvind Håbrekke, Hans Olav Syversen og meg selv om handlingsplan for bedre foreldresamarbeid etter samlivsbrudd.

Presidenten: Så ønsker representanten Dagrun Eriksen å framsette et representantforslag.

Dagrun Eriksen (KrF) [10:01:06]: Det er en ære å fremme et forslag på vegne av stortingsrepresentantene Hans Olav Syversen, Line Henriette Hjemdal, Geir Jørgen Bekkevold og meg selv om å innføre bindende aksjonæravstemning om lederlønninger i aksjeselskap.

Presidenten: Så ønsker representanten Robert Eriksson å framsette et representantforslag.

Robert Eriksson (FrP) [10:01:37]: Jeg har gleden av på vegne av representantene Gjermund Hagesæter, Per Sandberg, Jan Arild Ellingsen og meg selv å framsette et forslag om opprettelse av en ny krigspensjonsordning for veteraner som har deltatt i internasjonale operasjoner.

Presidenten: Så ønsker representanten Gjermund Hagesæter å framsette et representantforslag.

Gjermund Hagesæter (FrP) [10:02:11]: På vegner av stortingsrepresentantane Per Sandberg, Åge Starheim, Morten Ørsal Johansen og meg sjølv har eg gleda av å fremme representantforslag om tiltak for å betra infrastrukturen innan drikkevatnforsyning og avløp.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.