Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens rapport om den årlige revisjon og kontroll for budsjettåret 2011

Dokument 1 (2012-2013), Innst. 233 S (2012-2013)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 12.03.2013Innst. 233 S (2012-2013)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet innstilling om Riksrevisjonens kontroll og revisjon av departementene og deres underliggende virksomheter for budsjettåret 2011. Riksrevisjonen har avgitt 200 avsluttende revisjonsbrev uten merknader og 24 avsluttende revisjonsbrev med merknader. Riksrevisjonen konkluderer med at forvaltningen gjennomgående fungerer godt, men det er likevel enkelte områder der det blir reist kritikk. Komiteen sier i innstillingen at det er særlig alvorlig at flere typer mangler blir påpekt gjentatte ganger uten at de blir rettet opp. Dette gjelder blant annet at noen virksomheter har regnskaper som ikke er reviderbare, manglende system for risikostyring og at det fortsatt er problemer med etterlevelsen av anskaffelsesreglementet i enkelte virksomheter. Komiteen har bedt Riksrevisjonen følge opp disse forholdene i den løpende revisjonen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 12.03.2013

    Behandlet i Stortinget: 19.03.2013