Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens oppfølging av parallellrevisjonen med den russiske riksrevisjonen om strålingssikkerhet og beskyttelse av miljøet mot forurensning fra radioaktive kilder i Nordvest-Russland

Dokument 3:5 (2011-2012), Innst. 183 S (2011-2012)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 14.02.2012Innst. 183 S (2011-2012)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet rapport fra Riksrevisjonen om strålingssikkerhet og beskyttelse av miljøet mot forurensning fra radioaktive kilder i Nordvest-Russland. Rapporten er gjennomført som en parallellrevisjon med den russiske riksrevisjonen. I rapporten kommer det frem at Stortingets bevilgninger til atomsikkerhetssamarbeidet i Nordvest-Russland har bidratt til å redusere risikoen for ulykker og forurensning. Rapporten påpeker enkelte svakheter i Utenriksdepartementets forvaltning av tilskuddsmidlene. Komiteen sier i sin innstilling at det er viktig at departementet følger opp prosjektene, slik at korrupsjon og misbruk av midler kan unngås.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 14.02.2012

    Behandlet i Stortinget: 26.03.2012