Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Nokre saker om luftfart, veg, særskilde transporttiltak, kyst og post og telekommunikasjonar

Prop. 87 S (2017-2018), Innst. 380 S (2017-2018)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra SamferdselsdepartementetSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenInnstilling avgitt 05.06.2018Innst. 380 S (2017-2018)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet en proposisjon om en rekke saker under Samferdselsdepartementet. Under luftfartsformål er det gitt orienteringer om ADQ-forordningen og om Fagernes lufthavn. Under vegformål er det orientert om kostnads- og styringsramme for E6 Skarvbergtunnelen. . Videre er det orientert om kostnadsøkning på rv 23 Dagslett - Linnes, om justering av porteføljen til Nye Veier AS, og om tidspunkt for rushtidstakster i Bypakke Bergen. Videre er det orientert om at det er inngått avtaler for levering av sjøtransporttjenester på strekningen Bergen - Kirkenes (Kystruten). Under kystforvaltning er det orientert om det videre arbeidet med U-864 ved Fedje. Under post og telekommunikasjoner er det orientert om innretningen på bredbåndstilskuddsordningen. Videre er det gjort greie for regjeringens oppfølging av tre anmodingsvedtak, Stortinget har vedtatt å gi Samferdselsdepartementet lov til å starte opp arbeidet på E6 Skarvbergtunnelen, innenfor en kostnadsramme på 898 mill. kroner.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen med avvik/tillegg

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 05.06.2018

    Behandlet i Stortinget: 14.06.2018