Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om å innføre rimelighetsvilkår for internflukt i utlendingsloven, sikre reelle barnefaglige vurderinger mv.

Dokument 8:64 LS (2017-2018), Innst. 68 S (2017-2018)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Karin Andersen, Petter EideSaken er behandlet i kommunal- og forvaltningskomiteenForslag fra (SV)Innstilling avgitt 09.01.2018Innst. 68 S (2017-2018)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag fra Sosialistisk Venstreparti om å innføre rimelighetsvilkår for internflukt i utlendingsloven, sikre reelle barnefaglige vurderinger mv. Representantforslagets B. pkt. 1 om å be regjeringen sikre at det gjøres en grundig, helhetlig og individuell vurdering av barnets beste i hver enkelt asylsak, og at disse vurderingene synliggjøres og begrunnes i vedtak, slik Barnekonvensjonen krever ble vedtatt mot stemmene fra Høyre og Fremskrittspartiet. Representantforslagets B. pkt. 2 er allerede behandlet i Stortinget og var derfor ikke til behandling. Representantforslagets B. pkt 3 og 4 ble forkastet mot stemmene fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne og Rødt

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 09.01.2018

    Behandlet i Stortinget: 18.01.2018