Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens undersøkelse av oppfølging av ungdom utenfor opplæring og arbeid

Dokument 3:9 (2015-2016), Innst. 48 S (2016-2017)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 08.11.2016Innst. 48 S (2016-2017)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Riksrevisjonen har gjennomført en forvaltningsrevisjon om oppfølging av ungdom utenfor opplæring og arbeid. Målet med undersøkelsen har vært å vurdere om ungdom som har avbrutt videregående opplæring får god oppfølging fra oppfølgingstjenesten og Nav-kontorene med sikte på videre opplæring eller arbeid. Komiteen fremhever i innstillingen betydningen av hovedfunnene: Det er stor variasjon i kvaliteten på oppfølging av ungdom som har avbrutt videregående opplæring, et fåtall av disse ungdommene er i tiltak som inkluderer læreplanmål, og samarbeidet mellom ulike aktører om en helhetlig oppfølging av disse ungdommene fungerer ikke godt nok. Stortinget har vedtatt at rapporten skal vedlegges protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 08.11.2016

    Behandlet i Stortinget: 09.12.2016