Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens rapport om den årlige revisjon og kontroll for budsjettåret 2013 (Arbeids- og sosialdepartementet)

Dokument 1 (2014-2015), Innst. 272 S (2014-2015)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 21.05.2015Innst. 272 S (2014-2015)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet rapport fra Riksrevisjonen om den årlige revisjon og kontroll av Arbeids- og sosialdepartementet for budsjettåret 2013. Komiteen så behov for en noe mer omfattende behandling av revisjonen og kontrollen med Arbeids- og sosialdepartementet og besluttet å skille dette ut i en egen innstilling. Komiteen har avholdt to kontrollhøringer som ledd i behandlingen for å belyse moderniseringen av IKT i arbeids- og velferdsetaten. Stortinget ber regjeringen på egnet måte fremme sak om beslutningsgrunnlag for Prosjekt 2 som skal beskrive hva som skal leveres, fremdrift og økonomiske forutsetninger. Stortinget ber samtidig regjeringen presentere rammene for den videre strategien for modernisering av Navs IKT-systemer med hensyn til fremdrift og økonomiske forutsetninger. Saken ble vedtatt og vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 21.05.2015

    Behandlet i Stortinget: 02.06.2015