Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens oppfølging av parallellrevisjonen med Den russiske føderasjons riksrevisjon om forvaltningen av fiskeressursene i Barentshavet og Norskehavet

Dokument 3:8 (2010-2011), Innst. 389 S (2010-2011)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 31.05.2011Innst. 389 S (2010-2011)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet og vedlagt protokollen en enstemmig innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens oppfølging av parallellrevisjonen med Den russiske føderasjons riksrevisjon om forvaltningen av fiskeressursene i Barentshavet og Norskehavet. Komiteen har merket seg Riksrevisjonens overordnede konklusjon om at arbeidet har gitt positive resultater så langt og at samarbeidet mellom norske og russiske myndigheter er styrket siden forrige revisjon. Komiteen påpeker samtidig enkelte forbedringspunkter, blant annet når det gjelder samordning av sanksjoner på tvers av regioner, økning av antall fiskeriinspeksjoner og raskere etterforskning og iretteføring av brudd på miljølovgivningen. Komiteen ser positivt på etableringen av fiskeriforvaltningens analysenettverk med deltakelse fra Politidirektoratet og Økokrim, så vel som utviklingen av et samarbeid med Russlands riksadvokat om ulovlig, urapportert og uregulert fiske for å avdekke slik kriminalitet.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 31.05.2011

    Behandlet i Stortinget: 07.06.2011