Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens undersøkelse av politiets innsats mot organisert kriminalitet

Dokument 3:10 (2009-2010), Innst. 79 S (2010-2011)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 16.11.2010Innst. 79 S (2010-2011)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet rapport fra Riksrevisjonen om politiets arbeid mot organisert kriminalitet. I rapporten påpekes det blant annet at samarbeidet mellom politidistriktene er mangelfullt og at det ikke er en overordnet strategi for hvordran organisert kriminalitet skal bekjempes. Komiteen avholdt høring i saken, der det blant annet kom frem at det er problematisk med én overordnet strategi på området, siden det dreier seg om mange svært forskjellige krimialitetstyper. Videre kom det frem at det har skjedd en positiv utvikling i samarbeidet på tvers av politidistriktene. Komiteen sier i innstillingen at det bør vurderes om ytterligere midler bør fordeles fra sentralt hold, for å stimulere til samarbeid over politigrensene.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 16.11.2010

    Behandlet i Stortinget: 30.11.2010